24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

06 46 053 813

Lekkage

Lekkage is zeer vervelend, het is dan ook van groot belang dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. De loodgieters van ARL Loodgieters hebben veel ervaring op het gebied van opsporen en verhelpen van lekkages. Wij zijn als loodgietersbedrijf vooral gericht op het verhelpen van lekkages in en rondom uw woning. Maar bekijk ook gerust hier al onze andere werkzaamheden. Wanneer u lekkage heeft in de regio Rotterdam moet u niet langer twijfelen en direct contact opnemen met ons spoedservice nummer 06 460 53 813. Een van onze ervaren loodgieters kan dan zo spoedig mogelijk naar u toe komen om de lekkage op te sporen en te repareren.
 

Opsporen lekkage

Vaak is het niet duidelijk waar de lekkage vandaan komt. De loodgieters van ARL Loodgieters kunnen door het inzetten van professioneel apparatuur de lekkage eenvoudig en snel opsporen en direct verhelpen. Door jarenlange kennis en en het toepassen van veel ervaring kunnen deze vakmannen u vakkundig van dienst zijn.  Problemen komen vaak voor op onverwachtse momenten, zo zult u net zien dat u midden in de nacht een gesprongen leiding heeft of een lekkage aan het dak van uw woning. Gelukkig staat ARL Loodgieters dag en nacht voor u klaar en kunt u ons 24/7 bereiken op ons spoedservicenummer 06 460 53 813. Onze loodgieter bij u in de regio Rotterdam komt dan zo spoedig mogelijk naar u toe om de lekkage in kaart te brengen en te repareren.
 

Reparatie lekkage

Wanneer ARL Loodgieters de lekkage heeft gevonden, zullen onze loodgieters deze op een vakkundige wijze repareren. Door het gebruik van kwalitatieve materialen kunnen zij de lekkage goed repareren, zodat de kans op nieuwe lekkage haast niet mogelijk is. Wij sporen voor u lekkage op in iedere ruimte binnen en buitens huis of bedrijfspand. De meeste problemen worden ontdekt in badkamers, leidingen of muren. Niet iedere lekkage is zichtbaar. Het is daarom van belang wanneer u lekkage vermoedt, direct contact op te nemen met een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam. Lekkage? Wacht niet langer, voorkom schade en bel ons spoedservicenummer 06 460 53 813.  Wij kunnen voor u de volgende problemen verhelpen,
 

  • Lekkages riolering en afvoeren
  • Lekkages Leidingen
  • Lekkages door stormschade
  • Lekkages Daken, dakgoten en afvoeren
  • Lekkages door bevroren leidingen en kranen
  • Lekkage vloerverwarming

 
Problemen met uw loodgieterswerken? Laat dit dan direct door een van onze loodgieters opsporen en verhelpen. Bel ons servicenummer 06 460 53 813 voor een van onze loodgieters bij u in de regio Rotterdam.